Tkartel #Eventsector

Tkartel #Eventsector

Heeft u een beurs of evenement gepland waarvoor u bepaalde decors, standen of displays wilt laten maken? Heeft uw marketingbureau een prachtige beursstand ontworpen of originele plannen voor een evenement voorgesteld? Of bent u zelf een marketingbureau dat op zoek is naar een betrouwbare partner om uw creatieve ideeën uit te werken?

Dan komt Tkartel in actie!


 

Van ontwerp tot creatie

Tkartel voelt zich als een vis in het water als het aankomt op het bouwen van beursstanden en materialen voor events. Om een diversiteit van opdrachten aan te kunnen, beschikken wij over een groot atelier met de nieuwste CNC houtbewerkingsmachines, draai-, boor- en freesmachines. De focus ligt op hout, maar wij werken af met metaal, kunststof, vernis of lak in onze spuitafdeling. Heeft u een evenement in het buitenland? Ook dat is geen probleem. Wij maken alles in ons atelier in Boortmeerbeek en brengen zonder problemen uw constructie 'made in Belgium' naar uw bestemming in Europa.

Specialisatie in standenbouw

In de marketing- en eventsector staan wij bekend voor onze hoge afwerkingsgraad, onze persoonlijke aanpak, onze flexibiliteit en ons dynamisch team. Voor grote opdrachten zoals beursstanden kan u Team Tkartel zelfs inschakelen om de decors mee op te bouwen, de volledige beursstand en de meubels te monteren en ook weer af te breken indien nodig. Na uw evenement kunnen wij ook zonder problemen uw beursstand of decor stockeren in ons atelier. Een beurs in Brussel, een modeshow in Parijs of een expo in Cannes? Wij zijn bijzonder fier op onze uitgebreide portfolio met beursstanden voor bekende merken zoals Vlaamse Audiovisueel Fonds VAF, Screenflanders, Duvel, Douwe Egberts, enz

Kleine constructies voor elk event

Naast beursstanden kan u Tkartel ook inschakelen voor kleinere constructies voor evenementen zoals totems, displays, promowanden, letterlogo’s, enz. U presenteert ons de plannen en wij zorgen ervoor dat het piekfijn wordt uitgewerkt zodat alles past in de sfeer en het karakter van het event. Indien nodig zorgt Tkartel ook voor de bestickering, het uitfrezen, het graveren van logo’s, het schilderwerk, enz. Wij zagen, schaven, frezen, boren, draaien, branden, verven, lakken, bestickeren en monteren alles tot in het kleinste detail.

Onze troeven?

  • Wij houden van uitdagende opdrachten
  • Wij garanderen een hoge afwerkingsgraad
  • Wij zorgen voor de montage en afbraak indien nodig
  • Wij leveren op tijd, volgens afspraak en budget
  • Wij maken een eerlijke prijsofferte

Kom langs met uw ideeën of plannen en wij maken een geschikte offerte! Vraag vrijblijvend een offerte >>
Bekijk hier onze realisaties >>

Webdesign by