Tkartel #Interieursector

Tkartel #Interieursector

Heeft u een ingemaakte kast nodig, een balie voor uw firma of een mooie houten tafel voor binnen of buiten? Heeft u een schets, een technische tekening of een 3D-ontwerp van uw interieurarchitect? Of bent u zelf een interieurexpert die op zoek is naar een betrouwbare partner voor het maken van losse meubels of vaste inrichting?

Tkartel heeft alles in huis om uw ideeën en designs op maat uit te werken ! 


 

Een functionele dressing of een hip café?

Zowel voor de inrichting van privéwoningen, horecazaken, kantoren en winkels kan u een beroep op het vakmanschap van Tkartel. Door de veelzijdigheid van onze medewerkers kunnen we alle opdrachten aan van een keuken op maat, ingemaakte kasten voor uw kantoor, uw berging, uw slaapkamer of uw dressing tot functionele kledingrekken of een creatieve inrichting van een café of restaurant. 

Losse meubels-op-maat?

Bloembakken op maat, een bankje dat moet passen in uw tuin, een verplaatsbare toog, een mooie houten tafel op maat, een balie voor uw kantoor… Tkartel is gespecialiseerd in maatwerk en maakt al uw losse meubels naar uw wensen. 

Schrijnwerkerij versus houtatelier?

Wij zijn veel meer dan een ambachtelijke schrijnwerkerij. In de eerste plaats zijn wij gespecialiseerd in hout en maken wij alles op maat van massief hout tot mdf. Bovendien hebben wij een eigen metaal- en spuitafdeling voor vernis- of lakafwerking waardoor we uw creaties volledig in eigen beheer kunnen uitwerken. 

Waar maken wij het verschil?

Voor al onze projecten hebben we een projectcoördinator die de opvolging doet van A tot Z. Wij zitten mee aan tafel om uw projecten te bespreken, ideeën uit te wisselen, te adviseren en de juiste afspraken te maken. Dan duiken wij ons atelier in om uw project uit te werken. Wij vertrekken steeds van een specifiek ontwerp en maken alles op maat.

Onze troeven

  • Wij kennen ons vak
  • Wij volgen uw project op van A tot Z
  • Wij vertrekken van uw ontwerp en werken op maat
  • Wij bouwen, leveren en monteren alles zelf
  • Wij houden van eerlijke prijsafspraken


Inspiratie nodig? Blader door onze portfolio. Bekijk hier onze realisaties >> 

Heeft u een concreet project? Vraag hier een offerte aan >>

Webdesign by