Over Tkartel

Een selfmade man met een missie...

Tkartel is in 2010 opgericht door Sven Cappuyns, een selfmade man die vanuit zijn passie voor houtbewerking begonnen is met opdrachten uit te werken voor ontwerp- en eventbureaus. In de eerste fase waren het vooral beursstanden en kleinere materialen voor events. Er kwamen steeds meer aanvragen voor binnen- en buitenlandse projecten, van standaard opdrachten tot ‘speciallekes’. De expertise van Sven in combinatie met zijn ondernemerschap zorgde voor een vliegende start van Tkartel.

Een team met een plus...

Om alle opdrachten te kunnen uitvoeren, verhuisde Sven naar een atelier in Boortmeerbeek en kwamen de eerste grote investeringen in het machinepark. Intussen is er ook versterking gekomen voor Tkartel en is het team uitgebreid met een 8-tal werknemers. In 2015 besliste ook Valerie Dhaese, de partner van Sven, om mee in de zaak te stappen om de klantencontacten en de projectopvolging voor haar rekening te nemen. Alles wordt intern opgevolgd van bestelling tot de oplevering én zelfs de nazorg. Tkartel garandeert een persoonlijke klantenservice!

Maatwerk is onze standaard...

Tkartel heeft zeer snel een naam opgebouwd in de B2B sector, niet alleen in de marketing- en eventsector, maar ook bij interieurarchitecten en ontwerpbureaus. Tkartel gaat voor vakwerk en kwaliteit. Dit klinkt misschien cliché, maar dat is het helemaal niet. Wij staan bekend om samen met de opdrachtgever mee na te denken, ideeën te stretchen en technische oplossingen te zoeken voor uitdagende projecten. Bovendien maken we alles in ons eigen atelier in Boortmeerbeek waardoor we flexibeler kunnen werken en enkel producten afleveren waarover we 100% tevreden zijn. Blader door onze portfolio >>

Over Tkartel
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x