Team Tkartel

Zaakvoerder Sven kiest bewust om te werken met een klein maar zeer gepassioneerd team. Tkartel werkt met een horizontale structuur waarbij elke medewerker wordt ingezet op z’n sterke punten en z’n talenten. Iedereen heeft z’n verantwoordelijkheid, wordt betrokken bij de projecten en wordt uitgedaagd om mee na te denken. Zo komen we tot de meest fantastische eindproducten !


SVEN

#Ondernemer #Lef #DrijvendeKracht #GoeieLeermeerster

Zaakvoerder Sven is de draaischijf van het atelier en is elke dag gepassioneerd met zijn vak bezig. Hij heeft een enorm technisch inzicht en staat altijd open voor creatieve en uitdagende projecten.

 


VALERIE

#CreatiefLief #HospitalityByNature #KennisVanHoreca #CoördinatieTalent

Valerie heeft veel ervaring in de evenementen- beurssector en is een krak in coördineren, opvolgen en klantenrelaties. Zij is een absolute aanwinst voor Team Tkartel en steekt regelmatig de handen uit de mouwen in het atelier!

 


MAARTEN

#KrakInMassief #Behulpzaam #Marathonloper #AvontuurReiziger

Geef Maarten een boom en hij maakt voor u de mooiste ontwerpen. Maarten is een toegevoegde waarde op het gebied van traditionele houtbewerking. 


ROBIN

#Newcomer #Passievoorhout #Oldtimerliefhebber #leergierig

Robin is onze laatste aanwinst en nog in volle opleiding. Hij is enorm liergierig en heeft het avontuur aangegaan om van zijn passie zijn beroep te maken!


Ben jij binnenkort onze nieuwe collega?

 #InspirerendBedrijf #toffeCollega's #...

 

Maak een afspraak met Tkartel >>

Webdesign by